kinderbehang kopen - tips en advies voor behang kinderkamer

kinderbehang voor het decoreren van de kinderkamer

IXXI Muurdecoratie - Het principe

Het principe van de IXXI muurdecoratie is erg eenvoudig. Je kiest gewoon een afbeelding die je mooi vindt. Deze wordt dan geleverd op kunststof kaartjes van 20x20cm, met daarbij de nodige verbindingsstukjes. DOor de kaartjes met deze X en I verbindingsstukjes met elkaar te verbinden, krijg je een echt muurkunstwerk!

 


De Nijntje collectie

Het leuke aan de Nijntjescollectie is dat je de plaatjes kan combineren zoals je zelf wil. Maak je een langwerpig muurpaneel, of zet je de verschillende kaartjes aan elkaar tot een vierkant? Aan jou de keus! Bovendien bevat de Nijntjescollectie enkele leuke extraatjes. Zo kan je ook gaan voor DIY IXXI decoratie, die je zelf kan inkleuren. Daarnaast kan je ook kiezen voor dubbelzijdige IXXI kaartjes, die je kan verbinden tot een slinger. Helemaal overtuigd? Ontdek de volledige collectie hier!

ixxi muurdecoratie


Vrolijke motiefjes

Maar ook een fleurig motiefje is natuurlijk altijd leuk om de kinderkamer mee af te werken. Bovendien is het toch net iets tijdlozer dan de klassieke figuren en moet je dus minder snel op zoek naar nieuwe decoratie. Wist je trouwens dat je de IXXI panelen ook kan vastschuiven in een gordijnenrail? Dat opent heel wat mogelijkheden voor de creatievelingen...


Ppst... Ook voor grote mensen!

Gewonnen voor de originele eenvoud van IXXI? Goed nieuws...IXXI drukt ook kunstwerken, foto's en abstracte motieven die je woonkamer of slaapkamer een originele toets kunnen verlenen.