Een babykamer vol met letter stickers!

kinderbehang voor het decoreren van de kinderkamer

Een babykamer vol met letter stickers!

Een leuke tekst boven het bedje van jouw kind of juist een schattig gedichtje boven de commode, er zijn van die producten waar eindeloos mogelijkheden mee zijn. Plakletters bijvoorbeeld.


 


Maar wat zijn letterstickers precies?

Letter stickers zijn stickers die ervoor zorgen dat jij op een makkelijke manier een leuke tekst op de muur aan kunt brengen. Erg leuk om de woonkamer of de hal op te vrolijken, maar natuurlijk ook om de kinderkamer extra gezellig te maken! Een letter sticker is zeer makkelijk aan te brengen en biedt eindeloos mogelijkheden, je kunt letterstickers overal plakken en er is genoeg keuze in verschillende designs. Plak bijvoorbeeld de naam van jouw kind op de deur of plak een leuke tekst als ‘Sweet Dreams’ boven het kinderbedje.


Een eigen ontwerp maakt het persoonlijker

Een kant en klare letter sticker is natuurlijk mooi en vooral makkelijk, maar zelf ontworpen letter stickers kopen is natuurlijk nog leuker. Dit maakt de tekst op de muur extra persoonlijk en dus ook extra mooi. Een eigen letter sticker ontwerpen kan lastig zijn, in dit geval kan je kiezen voor een basis ontwerp, jij dient dan alleen nog een zelf gekozen tekst in te vullen, het lettertype is dan al voor jou gekozen en een eventuele afbeelding staat er al bij. Heb je echter de creativiteit om de plakletters zelf te ontwerpen, doe dit dan! Stickers die volledig door jou zelf ontworpen zijn, zijn nog persoonlijker. En daarnaast is een sticker ontwerpen voor een kinderkamer ook gewoon een leuke bezigheid.


Stickers voor andere doeleinden

Plakletters zijn niet alleen voor gebruik binnenshuis, dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld jouw familienaam en huisnummer naast de voordeur kan plakken. Of geef de fiets van jouw kind een pimp beurt met leuke stickers. Kortom deze plakbare letters zijn echt een must-have voor mensen die op wat voor plaats dan ook iets willen opvrolijken!