Checklist voor het schilderen van kamers?

Als je project groot is, plan dan je schildertijd zodat je een muur niet half beschilderd laat. Eindig met een natuurlijke pauze om ervoor te zorgen. Meet eerst muren zodat je weet hoeveel verf je moet kopen. Meestal bedekt één gallon verf 400 vierkante voet.

Gebruik een primer met een vlekkenblokker. Nadat ik door de jaren heen veel penselen had geprobeerd, landde ik op deze Wooster handvatloze borstel. Het werd al snel mijn favoriet en ik gebruik het nu de hele tijd. Het is gemakkelijk vast te pakken, en ik merk dat ik betere controle heb over de plaatsing van verf terwijl ik insnijd.

In plaats van te proberen een heel blikje verf op en neer de ladder te slepen om aan het plafond in te snijden, giet ik een kleine hoeveelheid verf in een kwarkcontainer. Toen ik de voorraden bij elkaar verzamelde, realiseerde ik me dat het items waren waar ik elke keer naar reik als ik een kamer schilder. Als u echter een kamer schildert met water- of rookschade, of als u lambrisering schildert, gebruik dan een primer op oliebasis. Voordat ik de verf eruit haal en begin met poetsen, verwijder ik eerst alle schakelaarafdekkingen uit de kamer.

Als u een decor of meubilair schildert, kunt u de tweede verflaag aanbrengen zodra uw eerste laag is opgedroogd. Als je een muur schildert, wil je misschien 12 uur wachten nadat je eerste laag is geverfd om de tweede laag aan te brengen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *