Verf voor kinderkamer?

Levendig en helder of kalm en luchtig, Sherwin-Williams. Een kinderkamer is de ideale plek om gedurfd te zijn met kleur. Door om hun input te vragen bij het kiezen van verfkleuren, ontstaat een ontwerp dat echt hun persoonlijkheid weerspiegelt, en zal ze uiteindelijk zien genieten en de ruimte meer gebruiken. Ailis begon bij British GQ, waar een maand werkervaring veranderde in 18 maanden werken aan allerlei projecten, schrijven over alles, van autosport tot interieurs, en hielp bij het samenstellen van de GQ Food %26 Drink Awards.

Vervolgens bracht ze drie jaar door bij de London Evening Standard, met restaurants en bars. Na een periode van freelancen, schrijven over eten, drinken en huizen voor publicaties als Conde Nast Traveller, Luxury London en Departures, begon ze bij Homes %26 Gardens als Digital Writer, waardoor ze haar liefde voor goed interieurontwerp volledig kon verwennen. Ze is nu een volwaardige voedselPR, maar schrijft nog steeds voor Homes %26 Gardens als bijdragende redacteur. Wij denken dat de beste verf voor kinderkamers de Dulux Easycare Washable %26 Tough Matt Emulsion Paint is.

Zoals het in de naam zegt, is hij wasbaar en sterk, maar het is ook verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren en droogt het binnen vier uur. Van subtiel tot gedurfd, interieurontwerpers delen hun favoriete verfkleuren voor kinderdagverblijven, kinderkamers en tienerkamers. Lauren Clement van Lauren Nicole Designs schilderde deze muren met Benjamin Moore's Classic Gray en gebruikte vervolgens haar aangepaste verfkleur, Bliss van Magnolia Paint Co. De beste muurverfafwerking voor kinderkamers is mat, omdat het vaker wel dan niet kan worden schoongeveegd van eventuele penvlekken en het is taai, plus het zal geen klonten en stoten in het pleisterwerk vertonen zoals afwerkingen met een glans wil.

Dus denk bij het kiezen van een verfkleur na over het type emotionele omgeving dat je in hun kamer wilt creëren. Hoewel deze meisjeskamer van ontwerper Caitlin Wilson grasdoek op de muren heeft, is het de perfecte inspiratie voor een verfkeuze. Hoewel het misschien verleidelijk is om met technicolor naar de stad te gaan in ideeën voor kinderkamerverf, heeft terughoudend blijven als het gaat om de muurkleur zijn voordelen. In deze beige-grijs geschilderde kamer voegen okerkleurige en lichtroze accenten een speelse noot toe, waardoor een elegant contrast ontstaat met de geschilderde muren en bijpassende gordijnen.

Amazon verf (opent in nieuw tabblad), B%26Q verf (opent in nieuw tabblad), Wickes verf (opent in nieuw tabblad), Argos verf (opent in nieuw tabblad), The Range verf (opent in nieuw tabblad), Wilko paint (opent in nieuw tabblad), UK Tool Centre verf (opent in nieuw tabblad). Professionele schilders zeggen dat verven van hogere kwaliteit veel beter reinigbaar zijn in plattere schenen en glanzen dan verven van mindere kwaliteit. Of je nu kiest voor grotere, brutalere ontwerpen of je houdt aan een rustiger ontwerp zoals in deze kamer, het gebruik van verf om verschillende vormen en contouren aan een muur te creëren, kan een modern, grafisch element toevoegen aan een kinderkamer. Ontwerper Annie Elliott schilderde deze kamer in Benjamin Moore's Waterfall om een speelse achtergrond te creëren voor een kamer vol kleur.

Er zijn verschillende verfideeën die je in een kinderkamer kunt gebruiken om een vreugdevolle ruimte te creëren die hun karakter en persoonlijkheid weerspiegelt. De houten lambrisering voegt nadruk en textuur toe om de verfkloof te markeren, en de algehele look is perfect voor het creëren van een subtiele impact in een kamer. Bij het plannen van verfideeën voor een kinderkamer, is het kiezen van een tijdloze tint die met hen mee kan groeien en de kamer een geweldige en praktische optie.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *