Ideeën voor het schilderen van kinderkamers?

Een helder aquablauw zoals Benjamin Moore's Dream I Can Fly zorgt gegarandeerd voor een slaapkamer, vooral kamers met nautische thema's, zoals deze stapelkamer ontworpen door Phyllis Taylor van Taylor %26 Taylor. In een ruimte die is ontworpen voor kinderen, werkt aqua goed omdat het energiek en genderneutraal is, zegt Taylor. Deze van California Shutters (opent in een nieuw tabblad) kunnen in elke verfkleur worden besteld die past bij uw bestaande schema of om een neutrale kamer op te fleuren. Geschilderd in Dulux's Spring Breeze 2 (opent in een nieuw tabblad), is de felgele verfkleur naar de muur gedragen, die het schema prachtig met elkaar verbindt - en een opvallend resultaat creëert.

Voor vergelijkbare zwarte sterren probeer Bloobry (opens in new tab). De tinten die hier worden gebruikt zijn Brighton 203 (opent in nieuw tabblad) (bovenmuur), Pale Lime 70 (opent in nieuw tabblad) (onderste muur), Slaked Lime 105 (opent in nieuw tabblad) (plafond) en Marigold 209 (opent in nieuw tabblad) (plint), een pittige oranje rand die er fantastisch uitziet tegen de andere kleuren. Je kunt ook accessoires uitkiezen in deze tint. Voor een vergelijkbaar grijs probeer Dulux's Warm Pewter (opent in nieuw tabblad) matte emulsie met Leyland's Pure Brilliant White (opent in nieuw tabblad) matte emulsie.

Het 100 procent Pure French beddengoed (opent in nieuw tabblad) in Light Grey en Midnight Grey is van Soak %26 Sleep; prijzen beginnen vanaf £30 voor een paar Oxford-kussenslopen. Gebruik de aarding, donkerdere kleur, Witching Hour (2120-30) (opent in nieuw tabblad) op de onderste helft van de muur, en gebruik de lichtere of helderdere tint, Million Dollar Red (2003- (opent in nieuw tabblad), bovenop om het plafond zo hoog mogelijk te laten aanvoelen. Kies vervolgens beddengoed en accessoires die bij het schema passen en aanvullen. Dit mooie bloemblaadje roze heet Cherry Glow (opent in een nieuw tabblad) van Sanderson.

Country Fairies verfraaid dekbedovertrek en kussensloop set (opent in nieuw tabblad), £40, Little Home at John Lewis. Een kinderkamer is de ideale plek om gedurfd te zijn met kleur. Door om hun input te vragen bij het kiezen van verfkleuren, ontstaat een ontwerp dat echt hun persoonlijkheid weerspiegelt, en zal ze uiteindelijk zien genieten en de ruimte meer gebruiken. Ailis begon bij British GQ, waar een maand werkervaring veranderde in 18 maanden werken aan allerlei projecten, schrijven over alles, van autosport tot interieurs, en helpen bij het samenstellen van de GQ Food %26 Drink Awards.

Vervolgens bracht ze drie jaar door bij de London Evening Standard, waar ze restaurants en bars behandelde. Na een periode van freelancen, schrijven over eten, drinken en huizen voor publicaties als Conde Nast Traveller, Luxury London en Departures, begon ze bij Homes %26 Gardens als Digital Writer, waardoor ze haar liefde voor goed interieurontwerp volledig kon verwennen. Ze is nu een volwaardige voedselPR, maar schrijft nog steeds voor Homes %26 Gardens als bijdragende redacteur. Hoewel het misschien verleidelijk is om met technicolor naar de stad te gaan in verfideeën voor kinderkamers, heeft terughoudend blijven als het gaat om de muurkleur wel zo zijn voordelen.

Als ze van gedurfde kleuren houden, omarm het dan - maar als het te veel voelt om de hele kamer te schilderen in de felle schaduw die ze hebben uitgekozen, overweeg dan om het te combineren met meer gedempte tinten in de vorm van kinderslaapkamerbehang, een eenvoudige muurschildering of feature wall. Bij het plannen van verfideeën voor een kinderkamer, is het kiezen van een tijdloze tint die met hen mee kan groeien en de kamer een geweldige en praktische optie. Dus denk bij het kiezen van een verfkleur na over het type emotionele omgeving dat je in hun kamer wilt creëren. Lauren Clement van Lauren Nicole Designs schilderde deze muren met Benjamin Moore's Classic Gray en gebruikte vervolgens haar aangepaste verfkleur, Bliss van Magnolia Paint Co.

Het selecteren van een verfkleur voor de muren van uw slaapkamer is een activiteit waar iedereen enthousiast over kan worden, of u nu een kind bent dat smeekt om heldere aquaverf of een volwassene die ontspanning wil bevorderen met een rustgevend, lichtgroen. Hoewel deze meisjeskamer van ontwerper Caitlin Wilson grasdoek op de muren heeft, is het de perfecte inspiratie voor een verfkeuze. Het creëren van een dynamisch verfkleurenschema voor kinderkamers kan heel leuk zijn, waardoor een toevluchtsoord ontstaat dat perfect is om te slapen en te spelen. Het verkleinen van je favoriete verfideeën voor kinderkamers is geen gemakkelijke taak, vooral omdat alle regels uit het raam gaan (of, in ieder geval, veel van hen doen) wanneer je de slaapkamer van een kind ontwerpt.

Van subtiel tot gedurfd, interieurontwerpers delen hun favoriete verfkleuren voor kinderdagverblijven, kinderkamers en tienerkamers. Het is geen gemakkelijke taak om uw favoriete verfideeën voor kinderkamers te verminderen - wees bij het ontwerpen van de slaapkamer van een kind gedurfd, wees creatief, maar kies een kleur die met hen meegroeit. Of je nu een kinderkamer ontwerpt of de kamer van je tween een make-over geeft, beslissen welke kleur je de muren moet schilderen, kan een ontmoedigende beslissing zijn. In deze kinderkamer zorgt de witte verf op het bovenste deel van de muren en het plafond ervoor dat de ruimte licht en helder aanvoelt, waardoor een ruime, ontspannende sfeer ontstaat; met de grijze verf die op de onderste helft wordt gebruikt om de kamer te aarden.

Er zijn verschillende verfideeën die je in een kinderkamer kunt gebruiken om een vreugdevolle ruimte te creëren die hun karakter en persoonlijkheid weerspiegelt. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *