Hoe de kinderkamer te schilderen?

Kies rustgevende kleuren voor een kinderkamer. Denk aan de stemming die je wilt instellen. Walla Painting11725 Lenox Lane-Carmel, IN 46032 (31) 505-0894.Een kinderkamer is de ideale plek om gedurfd te zijn met kleur. Door om hun input te vragen bij het kiezen van verfkleuren, ontstaat een ontwerp dat echt hun persoonlijkheid weerspiegelt, en zal ze uiteindelijk zien genieten en de ruimte meer gebruiken.

Ailis begon bij British GQ, waar een maand werkervaring veranderde in 18 maanden werken aan allerlei projecten, schrijven over alles, van autosport tot interieurs, en helpen bij het samenstellen van de GQ Food %26 Drink Awards. Vervolgens bracht ze drie jaar door bij de London Evening Standard, waar ze restaurants en bars behandelde. Na een periode van freelancen, schrijven over eten, drinken en huizen voor publicaties als Conde Nast Traveller, Luxury London en Departures, begon ze bij Homes %26 Gardens als Digital Writer, waardoor ze haar liefde voor goed interieurontwerp volledig kon verwennen. Ze is nu een volwaardige voedselPR, maar schrijft nog steeds voor Homes %26 Gardens als bijdragende redacteur.

Deze van California Shutters (opent in een nieuw tabblad) kunnen in elke verfkleur worden besteld die past bij uw bestaande schema of om een neutrale kamer op te fleuren. Geschilderd in Dulux's Spring Breeze 2 (opent in een nieuw tabblad), is de felgele verfkleur naar de muur gedragen, die het schema prachtig met elkaar verbindt - en een opvallend resultaat creëert. Voor vergelijkbare zwarte sterren probeer Bloobry (opens in new tab). De tinten die hier worden gebruikt zijn Brighton 203 (opent in nieuw tabblad) (bovenmuur), Pale Lime 70 (opent in nieuw tabblad) (onderste muur), Slaked Lime 105 (opent in nieuw tabblad) (plafond) en Marigold 209 (opent in nieuw tabblad) (plint), een pittige oranje rand die er fantastisch uitziet tegen de andere kleuren.

Je kunt ook accessoires uitkiezen in deze tint. Voor een vergelijkbaar grijs probeer Dulux's Warm Pewter (opent in nieuw tabblad) matte emulsie met Leyland's Pure Brilliant White (opent in nieuw tabblad) matte emulsie. Het 100 procent Pure French beddengoed (opent in nieuw tabblad) in Light Grey en Midnight Grey is van Soak %26 Sleep; prijzen beginnen vanaf £30 voor een paar Oxford-kussenslopen. Gebruik de aarding, donkerdere kleur, Witching Hour (2120-30) (opent in nieuw tabblad) op de onderste helft van de muur, en gebruik de lichtere of helderdere tint, Million Dollar Red (2003- (opent in nieuw tabblad), bovenop om het plafond zo hoog mogelijk te laten aanvoelen.

Kies vervolgens beddengoed en accessoires die bij het schema passen en aanvullen. Dit mooie bloemblaadje roze heet Cherry Glow (opent in een nieuw tabblad) van Sanderson. Country Fairies verfraaid dekbedovertrek en kussensloop set (opent in nieuw tabblad), £40, Little Home at John Lewis. Het verkoopevenement van 4 juli is officieel begonnen.

Dit zijn de deals die je niet wilt missen. In plaats van over een paar jaar opnieuw te moeten schilderen, overweeg dan om met een neutrale verfkleur op drie muren te plakken en één muur te hebben met een leuke verfkleur of muurschildering. Er zijn verschillende krijtbordverfkleuren om uit te kiezen die de inrichting van bijna elke kamer aanvullen. In deze kamer van Havenly zijn de muren beschilderd met Benjamin Moore's Roet en gecombineerd met fris wit en kleurrijke accenten.

Warme taupe of zachtgroene tinten zijn ideale verfkleurenschema's voor kinderkamers en kinderdagverblijven, vooral als je het geslacht van je baby niet voor de geboorte wilt weten - of gewoon een genderneutrale look wilt die gemakkelijk te updaten is. Net als bij het schilderen van de helft van de muur, voegt het schilderen van een rand gewoon een vleugje kleur toe, in plaats van helemaal uit te gaan. Hoewel het misschien verleidelijk is om met technicolor naar de stad te gaan in verfideeën voor kinderkamers, heeft terughoudend blijven als het gaat om de muurkleur wel zo zijn voordelen. Of u nu een kinderkamer plant of een kamer voor uw kind om mee te groeien, de sleutel tot een succesvol schema is altijd een zorgvuldige planning, dus om te helpen hebben we een selectie van manieren verzameld om verf in kinderkamers te gebruiken, samen met enkele tips van de experts.

Als je bekend bent met de decoratiewereld, weet je dat een van de manieren om een kamer te veranderen zonder uit te geven, is door de muren te schilderen en de kleur van de kamer te vernieuwen. Of je nu kiest voor grotere, brutalere ontwerpen of je houdt aan een rustiger ontwerp zoals in deze kamer, het gebruik van verf om verschillende vormen en contouren aan een muur te creëren, kan een modern, grafisch element toevoegen aan een kinderkamer. We hebben een paar ideeën te delen over dit onderwerp die je zullen inspireren om kinderkamers op een creatieve manier te schilderen en de juiste tinten te kiezen. Het selecteren van een verfkleur voor de muren van uw slaapkamer is een activiteit waar iedereen enthousiast over kan worden, of u nu een kind bent dat smeekt om heldere aquaverf of een volwassene die ontspanning wil bevorderen met een rustgevend, lichtgroen.

Het is geen gemakkelijke taak om uw favoriete verfideeën voor kinderkamers te verminderen - wees bij het ontwerpen van de slaapkamer van een kind gedurfd, wees creatief, maar kies een kleur die met hen meegroeit. Hoewel deze meisjeskamer van ontwerper Caitlin Wilson grasdoek op de muren heeft, is het de perfecte inspiratie voor een verfkeuze. Lauren Clement van Lauren Nicole Designs schilderde deze muren met Benjamin Moore's Classic Gray en gebruikte vervolgens haar aangepaste verfkleur, Bliss van Magnolia Paint Co. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *