Welke verf moet je gebruiken op muren met kinderen?

In de meeste gevallen is satijn de beste keuze om op de muren te gebruiken. Omdat deze verven op waterbasis zijn, worden vlekken relatief snel verwijderd met alleen water en zeep. Als het op de juiste manier is geprimed, is de kleur moeilijk af te vegen zodra deze is ingesteld, waardoor deze duurzaam is en waarschijnlijk de hele kindertijd van de kinderen meegaat. Wij denken dat de beste verf voor kinderkamers de Dulux Easycare Washable %26 Tough Matt Emulsion Paint is.

Zoals het in de naam zegt, is hij wasbaar en sterk, maar het is ook verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren en droogt het binnen vier uur. Voor de muren is satijn waarschijnlijk de beste verfglansoptie, omdat het nog steeds vrij duurzaam is, maar niet zo glanzend als de bekleding. Hoogwaardige verf is ook veel duurzamer en kan veel meer worden gereinigd dan goedkope verf, dus u zult willen overwegen om te investeren in hoogwaardige verf voor de voordelen op lange termijn. Hier is een blik op de basisverschillen tussen interieurverven die vaak worden aangetroffen in winkels voor huisverbetering, plus enkele onderhoudsarme ideeën voor het schilderen van gebieden met veel verkeer en drukke gezinsruimtes.

Als je naar een speciale verfwinkel zoals Sherwin-Williams gaat, hebben ze meestal voorbeeldborden geverfd met verschillende afwerkingen en formuleringen, zodat je het verschil kunt zien en zelfs de reinigbaarheid kunt testen. Amazon verf (opent in nieuw tabblad), B%26Q verf (opent in nieuw tabblad), Wickes verf (opent in nieuw tabblad), Argos verf (opent in nieuw tabblad), The Range verf (opent in nieuw tabblad), Wilko paint (opent in nieuw tabblad), UK Tool Centre verf (opent in nieuw tabblad). Het schilderen van de binnenmuren van je huis houdt strategie in, vooral als je jonge kinderen in huis hebt. Weten welk glansniveau je moet kiezen voor je schilderproject, zal altijd handig zijn voor je schilderprojecten.

Gelukkig erkennen verffabrikanten dat veel huiseigenaren de voorkeur geven aan eierschaalflats en matte verven boven glossen. Professionele schilders zeggen dat verven van hogere kwaliteit veel beter reinigbaar zijn in plattere schenen en glanzen dan verven van mindere kwaliteit. Dit is een goede verf om in de kinderkamer te gebruiken vanwege de eenvoudige toepassing en droogt binnen 2-4 uur. Dit betekent dat het verhogen van de glans de duurzaamheid van de verf verbetert, inclusief vlek-, scrub- en vochtbestendige verven.

amzn_assoc_placement %3D adunit0; amzn_assoc_tracking_id %3D kids05e-20; amzn_assoc_ad_mode %3D zoeken; amzn_assoc_ad_type %3D slim; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D VS; amzn_assoc_default_search_phrase %3D faux afwerking schilderen kit; amzn_assoc_default_category %3D Alles; amzn _assoc_linkid %3D 86901889c532d9f804ae1419144a2b33; amzn_assoc_title %3D Geweldige aanbiedingen voor verfkits en gereedschappen met nepafwerking; amzn_assoc_search_bar %3D true; amzn_assoc_search_bar_position %3D top;. Misschien heb je gewoon oude verf die dringend een update nodig heeft, en een schrobbare verf zal een enorm verschil maken. Deze omvatten verven die formuleringen met een lage VOS zijn, zodat uw kind gemakkelijker kan ademen en zijn kamer magisch maakt. In feite is de jaarlijkse verfbeoordeling van Consumer Reports het consequent met ons eens ???? en vermeldt deze Behr-verven als een topwaarde.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *