Wat is de hardst slijtende verf voor meubels?

Eierschaal is een nauw verwante afwerking. Als je kiest voor een wasbare formule, zul je het gemakkelijker vinden om schoon te houden. We denken dat de beste meubelverf die je kunt kopen de Rust-Oleum Chalked Furniture Paint is. Het vereist geen schuren of primen voor gebruik, dus het is geweldig voor alle vaardigheidsniveaus, het is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren en het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lage VOC.

Voor een hoogglanzende meubelverf wilt u een hybride formule omdat deze de voordelen heeft van verf op oliebasis zonder de negatieven. De beste hybride verf en de beste verf in het algemeen is Benjamin Moore Advance. ZIE BEOORDELING *Als u een kleiner meubelstuk schildert met veel spindels (zoals een stoel of kleine kruk), gebruik dan een glanzende spuitverf om druppels te voorkomen. Voor binnenmeubels werken latex- of olieverven goed en zijn er tal van kleuropties beschikbaar.

Rust-Oleum's Stops Rust Protective Enamel Paint is de borstelversie van de klassieke spuitemail, oliegebaseerde formule van het bedrijf. Het creëert een beschermende coating om tafels, kasten en bijzettafels er weer nieuw uit te laten zien. Wat is nu de beste verf voor het schilderen van meubels? Eerlijk gezegd is het onmogelijk om er maar één te kiezen, omdat het echt afhangt van de look die je wilt. Persoonlijk zijn de twee soorten verf waar ik de voorkeur aan geef acryl en alkyd.

Ze zijn allebei super gemakkelijk te schilderen en geven een hele mooie afwerking. Zonder twijfel is de meest duurzame verf een verf op alkyd- of oliebasis. Emailverven zijn op oliebasis, waardoor ze duurzaam zijn en gebreken in het geverfde oppervlak kunnen maskeren. In vergelijking met latexen hebben ze een veel beter vermogen om uitgebreide slijtage te weerstaan.

Dit betekent dat ze zeer geschikt zijn voor meubels zoals stoelen, hoofdeinden, mediacentra, salontafels, tafels en andere gebieden die worden blootgesteld aan druk verkeer. Dit is een van de beste soorten verf voor keukenkasten (dat is de volledige post over hoe ik die verf voor kasten gebruik) en ik vond het ook leuk om het ook voor meubels te gebruiken. Het vinden van een verf die duurzaam is, soepel doorgaat met een penseel en een goede dekking heeft, is van vitaal belang voor het succes van uw meubelschilderprojecten. Hoewel, als je melkverf doet met het bindmiddel, het waarschijnlijk zal werken en prima aan de eerste laagverf blijft plakken.

Het repareren van een slechte lakbeurt betekent dat je schilgebieden moet afschuren en repareren of erger nog, het stuk opnieuw moet schilderen omdat je verfproduct niet hecht of de meubelafwerking beschermt. Hoewel het een acrylverf op waterbasis is en een milde geur heeft, raden we toch aan om het in een buitenruimte of goed geventileerde ruimte te gebruiken. Ik heb geen probleem met de voorgemengde soort, maar zoals ik het type verf hieronder beschrijf, weet gewoon dat ik het heb over echte melkverf op poederbasis. Toen ik voor het eerst meubels begon te schilderen, werd ik geïntimideerd over het bestellen van verf bij de verfbalie van mijn plaatselijke ijzerhandel of verfwinkel.

Als je op zoek bent naar een organische verf die minder schadelijk is voor het milieu en geen gifstoffen in huis brengt, dan is Olds Fashioned Milk Paints een goede keuze. Er zijn verschillende manieren waarop mensen „latexverf” definiëren, maar voor het doel van deze recensie definieer ik het als „elke verf op waterbasis die je kunt vinden in een huisverbetering of verfwinkel. Zoals ik in de inleiding al zei, heeft dekking een enorm effect op het aantal verflagen dat u moet aanbrengen, wat ook van invloed is op uw aanbrengtijd en de kosten van verf. We gebruikten een grijsblauwe tint genaamd Elegance om een antieke houten bureaustoel te schilderen, en na twee verflagen zag het er goed als nieuw uit.

Beslissen over de beste verf voor meubels was tot nu toe ongeveer net zo helder als modder, omdat er ZOVEEL verschillende verven op de markt zijn. Latex meubelverf kan ook worden gebruikt om verschillende oppervlakken te schilderen, waaronder houten meubels, kastdeuren, metaal, metselwerk, gips en ongeglazuurd keramiek. De verf heeft het heel goed standgehouden (het is meer dan twee jaar geleden dat hij werd geverfd) en de enige plek waar de verf draagt, is onderaan één rand waar de kinderstoel van mijn dochter er dag na dag in werd geduwd. Glansverven voelen moderner aan, terwijl matte verven geschikt zijn voor een boerderij of shabby-chic decor.

.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *