Wat is de beste kleur om een kinderkamer te schilderen?

Warm beige en grijs Neutrale, aardse tinten met warme eigenschappen zullen ook een gevoel van kalmte en tevredenheid toevoegen aan de kamer van uw kind. De uniformiteit van beige, bruine en zachte grijstinten bevordert rust en rust. Bovendien kunnen deze kleuren een geweldige keuze zijn voor broers en zussen van verschillende geslachten die een slaapkamer delen. Een helder aquablauw zoals Benjamin Moore's Dream I Can Fly zorgt gegarandeerd voor een slaapkamer, vooral kamers met nautische thema's, zoals deze stapelkamer ontworpen door Phyllis Taylor van Taylor %26 Taylor.

In een ruimte die is ontworpen voor kinderen, werkt aqua goed omdat het energiek en genderneutraal is, zegt Taylor. Geel voegt een vrolijke en zonnige sfeer toe aan elke kamer. Sommige onderzoeken tonen aan dat kinderen die werken of leren in gele kamers baat hebben bij een verhoogde concentratie en een betere herinnering hebben. Kleuren kunnen ook een impact hebben op onze stemming en emoties.

Onderzoek toont aan dat bepaalde kleuren kalmerend kunnen zijn, terwijl andere energie kunnen geven. De volgende kinderdagverblijven, slaapkamers en speelkamers zijn allemaal ontworpen door topnamen uit het hele land, die allemaal hun inzichten bieden in de beste kleuren voor kinderkamers bij ons. Van traditionele pastelkleuren tot behang met zwaar patroon, deze kinderkamers zullen je inspireren om de perfecte kamer voor je kleintje te creëren. De kamer van deze kleine jongen in Manhattan biedt voldoende ruimte om te evolueren naarmate hij groeit en zijn interesses veranderen.

Peter Sandels biedt een mooi contrast en stijl die niet al te volwassen is met een donkere groenblauwe muur en een ingetogen patroonbehang op een ander. Groen kan leuk en speels zijn, maar ook sereen en rustgevend. Saliegroen, of een vergelijkbare aardse toon, werkt subliem omdat het netjes onder de paraplu van gemeenschappelijke kinderkamerthema's past, maar ook dient als een kleur die ermee ouder kan worden. Of een jungle- of bosthema in orde is of een door kinderen goedgekeurde draai aan minimalisme gewenst is, saliegroen is meer dan geschikt.

Hoewel het misschien verleidelijk is om met technicolor naar de stad te gaan in verfideeën voor kinderkamers, heeft terughoudend blijven als het gaat om de muurkleur wel zo zijn voordelen. Bij het plannen van verfideeën voor een kinderkamer, is het kiezen van een tijdloze tint die met hen mee kan groeien en de kamer een geweldige en praktische optie. Kinderen die spelen in kamers met oranje kleurenschema's hebben de neiging om meer coöperatief, extravert en zelfverzekerd te zijn. Er is natuurlijk geen enkele kleur die triomfeert over alle andere - het succes van een kamerkleur is volledig te danken aan het individuele kind, hun voorkeuren en antipathieën, uw persoonlijke interieurstijl en de architectonische kwaliteiten van de kamer zelf.

In deze beige-grijs geschilderde kamer voegen okerkleurige en lichtroze accenten een speelse noot toe, waardoor een elegant contrast ontstaat met de geschilderde muren en bijpassende gordijnen. Het selecteren van een verfkleur voor de muren van uw slaapkamer is een activiteit waar iedereen enthousiast over kan worden, of u nu een kind bent dat smeekt om heldere aquaverf of een volwassene die ontspanning wil bevorderen met een rustgevend, lichtgroen. Of je nu een kinderkamer ontwerpt of de kamer van je tween een make-over geeft, beslissen welke kleur je de muren moet schilderen, kan een ontmoedigende beslissing zijn. De houten lambrisering voegt nadruk en textuur toe om de verfkloof te markeren, en de algehele look is perfect voor het creëren van een subtiele impact in een kamer.

Wanneer u nadenkt over verfkleuren voor een kinderkamer, overweeg dan waar de verschillende delen van de kamer voor worden gebruikt en kies een verf die bij de stemming past, dit zal helpen identiteit te geven aan de verschillende gebieden. Van subtiel tot gedurfd, interieurontwerpers delen hun favoriete verfkleuren voor kinderdagverblijven, kinderkamers en tienerkamers. In deze kinderkamer zorgt de witte verf op het bovenste deel van de muren en het plafond ervoor dat de ruimte licht en helder aanvoelt, waardoor een ruime, ontspannende sfeer ontstaat; met de grijze verf die op de onderste helft wordt gebruikt om de kamer te aarden. Perfect voor ideeën voor kinderkamerverf, het bestemmen van de ruimte met kleurblokkeringstechnieken kan aangewezen gebieden genereren voor bepaalde activiteiten, evenals een verfijnde, tweekleurige look creëren.

Of je nu kiest voor grotere, brutalere ontwerpen of je houdt aan een rustiger ontwerp zoals in deze kamer, het gebruik van verf om verschillende vormen en contouren aan een muur te creëren, kan een modern, grafisch element toevoegen aan een kinderkamer. Dus denk bij het kiezen van een verfkleur na over het type emotionele omgeving dat je in hun kamer wilt creëren. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *