Moet je een kinderkamer schilderen?

Bij het plannen van verfideeën voor een kinderkamer, is het kiezen van een tijdloze tint die met hen mee kan groeien en de kamer een geweldige en praktische optie. Op zoek naar een opvallende kleur voor de kinderkamer die de algehele sfeer van je huis niet verstoort? Gibbons zegt dat je niet fout kunt gaan met blauw. Wanneer mensen kiezen voor kleur in hun huis, is blues meestal erg populair, zegt ze. Elke tint blauw of aqua voelt levendig en jeugdig aan en creëert toch een gevoel van rust (voor als het dichter bij het slapengaan is).

Groen kan leuk en speels zijn, maar ook sereen en rustgevend. Saliegroen, of een vergelijkbare aardse toon, werkt subliem omdat het netjes onder de paraplu van gemeenschappelijke kinderkamerthema's past, maar ook dient als een kleur die ermee ouder kan worden. Of een jungle- of bosthema in orde is of een door kinderen goedgekeurde draai aan minimalisme gewenst is, saliegroen is meer dan geschikt. In plaats van over een paar jaar opnieuw te moeten schilderen, overweeg dan om met een neutrale verfkleur op drie muren te plakken en één muur te hebben met een leuke verfkleur of muurschildering.

Lauren Clement van Lauren Nicole Designs schilderde deze muren met Benjamin Moore's Classic Gray en gebruikte vervolgens haar aangepaste verfkleur, Bliss van Magnolia Paint Co. Dus denk bij het kiezen van een verfkleur na over het type emotionele omgeving dat je in hun kamer wilt creëren. Het is geen gemakkelijke taak om uw favoriete verfideeën voor kinderkamers te verminderen - wees bij het ontwerpen van de slaapkamer van een kind gedurfd, wees creatief, maar kies een kleur die met hen meegroeit. De houten lambrisering voegt nadruk en textuur toe om de verfkloof te markeren, en de algehele look is perfect voor het creëren van een subtiele impact in een kamer.

Een snelle en gemakkelijke manier om een slaapkamer te verjongen, als je weg wilt blijven van het schilderen van de hele kamer, het schilderen van meubels, zoals een wieg of bedframe, kan niet alleen de kamer zelf transformeren, maar kan oudere meubels een nieuw leven inblazen die misschien wat broodnodige liefde vereisen en aandacht. In deze kamer van Havenly zijn de muren beschilderd met Benjamin Moore's Roet en gecombineerd met fris wit en kleurrijke accenten. Het selecteren van een verfkleur voor de muren van je slaapkamer is een activiteit waar iedereen enthousiast over kan worden, of je nu een kind bent dat smeekt om heldere aquaverf of een volwassene die ontspanning wil bevorderen met een rustgevend, lichtgroen. In deze kinderkamer zorgt de witte verf op het bovenste deel van de muren en het plafond ervoor dat de ruimte licht en helder aanvoelt, waardoor een ruime, ontspannende sfeer ontstaat; met de grijze verf die op de onderste helft wordt gebruikt die de kamer aardt.

Of je nu een kinderkamer ontwerpt of de kamer van je tween een make-over geeft, beslissen welke kleur je de muren moet schilderen, kan een ontmoedigende beslissing zijn. Er zijn verschillende krijtbordverfkleuren om uit te kiezen die de inrichting van bijna elke kamer aanvullen. Verf is een snelle en gemakkelijke manier om een kenmerk van een vloer te creëren, je kunt proberen elk van de vloerplanken in een selectie van verschillende tinten te schilderen, of een geruit effect pijn doen om een knipoog naar het circus te geven. Bij het schilderen van kinderkamers, of je nu je eerste kinderkamer voorbereidt, een speelkamer ontwerpt of de slaapkamer van een opgroeiend kind bijwerkt, kan het zowel spannend als uitdagend zijn om een ruimte te creëren waar zowel kinderen als volwassenen van genieten.

Ontwerper Annie Elliott schilderde deze kamer in Benjamin Moore's Waterfall om een speelse achtergrond te creëren voor een kamer vol kleur. Het verkleinen van je favoriete verfideeën voor kinderkamers is geen gemakkelijke taak, vooral omdat alle regels uit het raam gaan (of in ieder geval veel van hen doen) wanneer je een kinderkamer ontwerpt.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *