Wat is de beste verf om te gebruiken voor het schilderen van meubels?

De beste meubelverven die je kunt kopenRust-oleum Chalked Furniture Paint. Valspar Cabinet Emaille halfglanzende latex interieurverf. Rust-Oleum Painter's Touch Ultra Cover Gloss Paint. Rust-Oleum Painter's Touch 2X spuitverf.

Benjamin Moore Arborcoat Stain - Solid. Na verschillende stukken in de loop van de tijd te hebben vergeleken, ontdekten we dat Sherwin Williams Pro Classic de beste meubelverf is. Voor een hoogglanzende meubelverf wilt u een hybride formule omdat deze de voordelen heeft van verven op oliebasis zonder de minpunten. De beste hybride verf en de beste verf in het algemeen is Benjamin Moore Advance.

ZIE BEOORDELING *Als u een kleiner meubelstuk schildert met veel spindels (zoals een stoel of kleine kruk), ga dan met een glanzende spuitverf om druppels te voorkomen. Zonder twijfel is de meest duurzame verf een verf op basis van alkyd of olie. Wat is nu de beste verf voor het schilderen van meubels? Eerlijk gezegd is het onmogelijk om er maar één te kiezen, omdat het echt afhangt van de look die je wilt. Persoonlijk zijn de twee soorten verf waar ik de voorkeur aan geef acryl en alkyd.

Ze zijn allebei super gemakkelijk te schilderen en geven een hele mooie afwerking. Mijn favoriete verfmerk voor het schilderen van keukenkasten is Benjamin Moore Advance in satijnglans. Het egaliseert prachtig voor een gladde afwerking, is super duurzaam tegen chippen en vervagen en reinigt gemakkelijk. Een paar andere verven naast General Finishes die voornamelijk op acrylbasis zijn (zoals mijn onderzoek het beste kan vinden, omdat verfbedrijven de neiging hebben om een beetje onopvallend te zijn over de samenstelling van hun verf) zijn Fusion Mineral Paint, Black Dog Salvage Paint, Mud Paint en Americana Satin Enamels (dit is een van de dezelfde bedrijven die de kleinere flessen acrylverf maken in ambachtelijke winkels).

De verf heeft het heel goed standgehouden (het is meer dan twee jaar geleden dat hij werd geverfd) en de enige plek waar de verf draagt, is onderaan één rand waar de kinderstoel van mijn dochter er dag na dag in werd geduwd. Zelfs als u de beste verf voor meubels koopt, als u het meubilair niet voorbereidt en voorzichtig bent bij het schilderen, zal de verfbeurt niet duren. Als u de beste verf voor een dressoir wilt vinden, zou een van de bovenstaande verven in de topcategorieën geweldig zijn. Toen ik voor het eerst meubels begon te schilderen, werd ik geïntimideerd over het bestellen van verf bij de verfbalie van mijn plaatselijke ijzerhandel of verfwinkel.

Ik begin te zien dat veel van de grotere verffabrikanten (die je zou vinden in winkels voor huisverbetering) naar buiten komen met meubels en kastverf. Dus als je over poly schildert (ik zou het ook licht schuren om het op te ruwen) heb je een verf nodig die goede grip heeft. Als u op zoek bent naar een natuurlijke verf voor meubels met een iets dunnere textuur dan kalkverf maar veel karakter, dan is melkverf misschien het juiste type voor u. Opgemerkt moet worden dat acrylverf meer elasticiteit heeft om afbrokkelen of barsten te weerstaan dan sommige andere soorten verf op waterbasis.

Hoewel, als je melkverf doet met het bindmiddel, het waarschijnlijk zal werken en prima aan de eerste laagverf blijft plakken. Om chippen te repareren, gebruik ik soms mijn schuurmachine om de chip af te schuren zodat er geen rand meer is tussen de verf en de plek zonder verf. Het komt omdat elke verf die een goede kastverf is voor doe-het-zelvers ook echt een goede meubelverf is omdat ze het meest duurzaam zijn en het soepelst gaan. Je basis latex muurverf is te vinden in elke ijzerhandel en kan worden gebruikt bij het schilderen van meubels met houten oppervlakken.

Sommige verven hebben hogere niveaus van acrylharsen, die de duurzaamheid en hechting verhogen, en op de foto heb ik dat bestempeld als een „acrylverf”. De waarheid is dat gedurende de vele jaren van het schilderen van meubels en overspuiten niet alle verven gelijk zijn gemaakt.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *