Wat is de beste verf om te gebruiken bij het stencelen op hout?

Met dit soort verf kun je een mooie scherpe brief en kunst maken. Ik heb Rust-Oleum witte latexverf gebruikt voor dit project. Het droogt en hecht perfect aan hout en houten meubels. Je kunt op bijna alles stencil, maar niet alles, zoals ruwe of zwaar gestructureerde oppervlakken.

Omdat het sjabloon niet plat op een gestructureerd oppervlak kan liggen, zal de verf bloeden onder gebieden die niet in contact komen met het oppervlak. Schuur ruw gestructureerd hout af of schraap en schuur losse of gebarsten verf voordat u begint. Ik heb een youtube-video bekeken en deze vrouw zei dat je eerste verflaag was als je stencil op zijn plaats zit, is de achtergrondkleur, dit verzegelt randen rond stencil, bloedingen voorkomen Gebruik mod poude om je stencil te verzegelen voordat je gaat schilderen, eerst laten drogen. Voor het dressoir van mijn grootmoeder gebruikte ik latexverf in Benjamin Moore Hale Navy, want dat is wat ik gebruikte om de rest van het dressoir te schilderen en ik wilde dat het precies bij elkaar paste.

Omdat je maar een heel dun laagje verf tegelijk toevoegt, is de kans groot dat je een paar lagen wilt doen om een goede dekking te krijgen, vooral als je met witte verf over hout schildert. Om deze reden wilt u het oppervlak voorbereiden voordat u begint met schilderen om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk oneffen plekken zijn wanneer het tijd is om te schilderen. Het soort verf dat je kiest, hangt af van het oppervlak dat je schildert en het soort effect dat je van plan bent te creëren. Dat is de belangrijkste functie ervan en het bedekt ook het oppervlak waar de verf heen gaat, maar droogt gewoon onder de verf.

Acrylverf of latexverf - Nadat ik 24 meubelverven blind heb getest en beoordeeld, raad ik Benjamin Moore Advance aan. Dus voor alle duidelijkheid, je schildert de bovenkant van het sjabloon met Mod Podge en dan schilder je over de gedroogde Mod Podge met je stencilverf. Wanneer u spuitverf over het sjabloon aanbrengt, houdt u het blik verticaal ongeveer 4 tot 6 inch van het te schilderen oppervlak. Dep het uiteinde van je make-upspons in de verf en dep vervolgens de overtollige verf voorzichtig af op de papieren plaat of wat keukenpapier.

Als je een heel lichte kleur zoals wit op een donkere achtergrond schildert, moet je waarschijnlijk twee verflagen aanbrengen. Om u te helpen de beste verf voor uw project te selecteren, onderzoekt u de verschillende soorten verf en leert u over de soorten oppervlakken waarop ze het beste werken. Dit geldt vooral voor verse verf, omdat het weken kan duren voordat het volledig uithardt, zelfs als deze droog aanvoelt. Ik zou ook denken dat het gebruik van spuitverf in plaats van acrylverf prima zou zijn, ik heb het gewoon niet gedaan.

Duizenden geschilderde borden later heb ik het gevoel dat ik een beetje een professional ben ???? en ik wil mijn top 6 signpainting musthaves met je delen. GRATIS onmisbare schildertips voor meubels - Zorg ervoor dat je mijn tijdbesparende tips voor het schilderen van meubelprojecten downloadt die beschikbaar zijn in mijn gratis bronnenbibliotheek. Maar ik heb de muren rond mijn afgeschermde veranda geverfd en de verf had geen probleem om aan het scherm te blijven plakken toen ik het per ongeluk poetste, lol.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *