Welk schilderij is goed voor de kinderkamer?

Zo zal de eierschaal beter zijn dan mat; satijn beter dan eierschaal; halfglans beter dan satijn; enz. We denken dat de beste verf voor kinderkamers de Dulux Easycare Washable %26 Tough Matt Emulsion Paint is. Zoals het in de naam zegt, is hij wasbaar en sterk, maar het is ook verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren en droogt het binnen vier uur. Bij het plannen van verfideeën voor een kinderkamer, is het kiezen van een tijdloze tint die met hen mee kan groeien en de kamer een geweldige en praktische optie.

Beige en bruin zijn fijne kleuren voor andere kamers, maar voor een meer kindvriendelijke neutrale kleur is grijs een perfecte keuze. Het voegt meer interesse toe aan muren dan een laag wit, maar het is net zo gemakkelijk om het thema en de meubels aan te passen. Als je het idee van grijs leuk vindt maar niet op een bleke toon wordt verkocht, is houtskool een andere leuke optie in de grijze familie. Het zorgt voor een extra dosis verzadiging zonder de neutrale kleurfamilie te verlaten.

Baby's groeien snel op, dus het kiezen van een kleurenschema dat met je kind kan opgroeien, is iets om te overwegen. Neutrale verfkleuren zoals gebroken wit, beige en zachtgrijs bieden een aarding en geruststellend gevoel en zijn gemakkelijk te accessoriseren. Lauren Clement van Lauren Nicole Designs schilderde deze muren met Benjamin Moore's Classic Gray en gebruikte vervolgens haar aangepaste verfkleur, Bliss van Magnolia Paint Co. Ontwerper Annie Elliott schilderde deze kamer in Benjamin Moore's Waterfall om een speelse achtergrond te creëren voor een kamer vol kleur.

Als je niet zo enthousiast bent over het idee om de kamer van je kind in stimulerende helderheid te schilderen, is dit een mooi alternatief dat wat textuur en interesse toevoegt aan de rustgevende neutrale tinten. Hoewel deze meisjeskamer van ontwerper Caitlin Wilson grasdoek op de muren heeft, is het de perfecte inspiratie voor een verfkeuze. In deze kamer van Havenly zijn de muren beschilderd met Benjamin Moore's Roet en gecombineerd met fris wit en kleurrijke accenten. Gebruik krijtbordverf om van een dressoir of bureauframe een doodlingoppervlak te maken; borstel een opmerkelijke strook krijtbordverf rond een lampenkap of lampvoet zodat je een slaapdichte wens op een nachtlampje kunt krijten.

Als ze van gedurfde kleuren houden, omarm het dan - maar als het te veel voelt om de hele kamer te schilderen in de felle schaduw die ze hebben uitgekozen, overweeg dan om het te combineren met meer gedempte tinten in de vorm van kinderslaapkamerbehang, een eenvoudige muurschildering of feature wall. Door dit gedeelte van de kamer een meer stimulerende tint te geven dan de rest, zorgt u ervoor dat het gebied speciaal en spannender aanvoelt - en ze kunnen daar meer tijd doorbrengen dan u verwacht. Amazon verf (opent in nieuw tabblad), B%26Q verf (opent in nieuw tabblad), Wickes verf (opent in nieuw tabblad), Argos verf (opent in nieuw tabblad), The Range verf (opent in nieuw tabblad), Wilko paint (opent in nieuw tabblad), UK Tool Centre verf (opent in nieuw tabblad). Om het geschilderde ontwerp te verenigen met de rest van de ruimte, trekt u kleuren uit om te gebruiken in objecten in de kamer.

Van subtiel tot gedurfd, interieurontwerpers delen hun favoriete verfkleuren voor kinderdagverblijven, kinderkamers en tienerkamers. Er zijn verschillende verfideeën die je in een kinderkamer kunt gebruiken om een vreugdevolle ruimte te creëren die hun karakter en persoonlijkheid weerspiegelt. Of u nu een kinderkamer plant of een kamer waar uw kind mee kan groeien, de sleutel tot een succesvol schema is altijd een zorgvuldige planning, dus om te helpen hebben we een selectie van manieren verzameld om verf in kinderkamers te gebruiken, samen met enkele tips van de experts. De houten lambrisering voegt nadruk en textuur toe om de verfkloof te markeren, en de algehele look is perfect voor het creëren van een subtiele impact in een kamer.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *