Wat is de beste verf om te gebruiken op houten meubels?

Voor meubels is het het beste om een satijnen of halfglanzende afwerking te gebruiken in een latex- of olieverf. Als u kiest voor een latexverf, is een latexprimer een uitstekende keuze voor de meeste toepassingen. Het gaat gemakkelijk aan en blokkeert de meeste vlekken, en het heeft niet de geur van een primer op oliebasis. We denken dat de beste meubelverf die je kunt kopen de Rust-Oleum Chalked Furniture Paint is.

Het vereist geen schuren of primen voor gebruik, dus het is geweldig voor alle vaardigheidsniveaus, het is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren en het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lage VOC. Als je een doe-het-zelfproject wilt proberen, maar er niet veel tijd aan te besteden hebt, dan is deze Rust-Oleum Chalked Furniture Paint een geweldige go-to voor eenvoudig meubelschilderen. Na het bemonsteren van dit product bij ons thuis, ontdekten we dat schuren of primen niet nodig was voor het aanbrengen, en omdat het een product op waterbasis is, ruikt het niet te krachtig of gaf het sterke dampen af, dus het kon gemakkelijk binnenshuis worden aangebracht met slechts een paar vellen kranten die ter bescherming zijn neergelegd. Deze Rust-Oleum Gloss Furniture Paint is voor gebruik op een groot aantal oppervlakken, waaronder hout, metaal, gips, metselwerk of ongeglazuurd keramiek, en het is ook duurzaam genoeg voor gebruik buitenshuis.

Je zult merken dat het hinier is dan de standaard satijnverf, wat opnieuw afgewerkte stukken een professioneler ogende afwerking geeft. Het is verkrijgbaar in 10 kleuren, variërend van klassieke neutrale kleuren tot gedurfde kleuren, zoals jagersgroen en appelrood. We hebben de rode, marineblauwe en witte tinten gebruikt, allemaal tot groot succes. Als je een klein stukje nieuw leven wilt geven, en snel, is spuitverf de juiste keuze.

Onze favoriet is Rust-Oleum Painter's Touch 2X Spray Paint, die we op alles hebben gebruikt, van oude plantenbakken tot spaarzame nachtkastjes tot goedkope fotolijsten. Je zult merken dat deze verf verkrijgbaar is in tal van kleuropties, van subtiele blauw en neutrale kleuren tot rood van brandweerauto's en mosterdgeel. Veel van de neutrale tinten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals hoogglans of mat. Als u geen kleur kunt vinden in de gewenste afwerking, kunt u uw project eenvoudig spuiten in de 2X heldere verf, die wordt geleverd in glans, halfglans of mat.

Toegegeven, de krijtverf van Behr kan op maat worden besteld in honderd kleuren. Maar als u uzelf een reis naar uw plaatselijke ijzerhandel wilt besparen, bekijk dan Country Chic Chalk-Style verf. Het kan online worden besteld in 55 verschillende kleuren, waaronder meerdere tinten wit, 10+ tinten groen, prachtig roze, zwart en meer. Na verschillende stukken in de loop van de tijd te hebben vergeleken, ontdekten we dat Sherwin Williams Pro Classic de beste meubelverf is.

Je basis latex muurverf is te vinden bij elke ijzerhandel, kan worden gebruikt bij het schilderen van meubels met houten oppervlakken. Sherwin Williams Pro Classic Paint (Waterborne Interior Acrylic Enamel) is de beste meubelverf die we hebben gevonden. Melkverf bestaat uit kalksteen, klei, pigment en het melkeiwit, waar melkverf zijn naam krijgt. Als u op zoek bent naar een natuurlijke verf voor meubels met een iets dunnere textuur dan kalkachtige verf, maar veel karakter, dan is melkverf misschien het juiste type voor u.

Verschillende verven bieden verschillende niveaus van duurzaamheid, dus het is belangrijk om na te denken over de manier waarop u een stuk wilt gebruiken voordat u een verf kiest. Dit is een van de beste soorten verf voor keukenkasten (dat is de volledige post over hoe ik die verf voor kasten gebruik) en ik vond het ook leuk om het ook voor meubels te gebruiken. Ik ben op zoek om mijn eetkamerstoelen te schilderen als dat enig verschil maakt, dus duurzaamheid is erg belangrijk Ik heb drie kinderen. Gebruik een verf op basis van alkyden in plaats van een verf op basis van plantaardige olie op vochtblootgestelde kasten, omdat het na verloop van tijd minder snel geel wordt, een keerzijde van verf op basis van plantaardige olie.

Ze heeft zowat elk type meubelverf gebruikt dat te koop is bij Home Depot (en nog wat), inclusief spuitverf, krijtverf, tuinmeubelverf en latex meubelverf om deze stukken nieuw leven in te blazen. Als je houdt van het uiterlijk van krijtverf maar een duurzamere oplossing nodig hebt, kun je de verf verzegelen met een was of polyurethaan, of kiezen voor een duurzamere verf in een matte afwerking. Het is altijd het beste om een satijnen of halfglanzende verfglans te gebruiken en u kunt een latex- of olieverf gebruiken. Trim is een opvallend kenmerk in het interieur van het huis (vooral wanneer het tegen witte muren wordt geplaatst), u wilt een alkydverf kiezen boven een verf op plantaardige oliebasis om het risico op vergeling te voorkomen.

Consumer Reports is altijd een grote fan geweest van Behr's verven op kasten en muren, dus ik heb verschillende Behr-verven opgenomen in mijn tests. Ik heb eigenlijk alleen over uitgeharde was geschilderd met krijtverf, maar ik denk echt dat GF-melkverf prima hecht. Een paar andere verven naast General Finishes die voornamelijk op acrylbasis zijn (zoals mijn onderzoek het beste kan vinden, omdat verfbedrijven de neiging hebben om een beetje onopvallend te zijn over de samenstelling van hun verf) zijn Fusion Mineral Paint, Black Dog Salvage Paint, Mud Paint en Americana Satin Enamels (dit is een van de dezelfde bedrijven die de kleinere flessen acrylverf maken in ambachtelijke winkels). .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *