Wat is het beste type verf om meubels mee te schilderen?

Satijn- of halfglanzende verven zijn ideaal voor de meeste meubelstukken. Voor binnenmeubels werken latex- of olieverven goed en zijn er tal van kleuropties beschikbaar. Rust-Oleum's Stops Rust Protective Enamel Paint is de borstelversie van de klassieke spuitglazuur formule op oliebasis van het bedrijf. Het creëert een beschermende coating om tafels, kasten en bijzettafels er weer nieuw uit te laten zien.

We denken dat de beste meubelverf die je kunt kopen de Rust-Oleum Chalked Furniture Paint is. Het vereist geen schuren of primen voor gebruik, dus het is geweldig voor alle vaardigheidsniveaus, het is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren en het is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lage VOC. Zonder twijfel is de meest duurzame verf een verf op basis van alkyd of olie. Een van de meest populaire verven voor meubels, latexverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gemengd met andere kleuren om een aangepaste tint te creëren.

Het is ook verkrijgbaar in een verscheidenheid aan schenen, waaronder plat, laagglans of satijn, halfglans acryllatex en email op oliebasis. Hoewel het gemakkelijk te reinigen is met water en zeep, wordt het niet als duurzaam beschouwd, de verf zal waarschijnlijk schilferen als hij herhaaldelijk wordt blootgesteld aan intensief gebruik. Hoewel, als je melkverf doet met het bindmiddel, het waarschijnlijk zal werken en prima aan de eerste laagverf blijft plakken. Of je nu een stuk donker of licht schildert, je zou maar twee lagen nodig hebben als je een meubelverf van hoge kwaliteit gebruikt.

Consumer Reports is altijd een grote fan geweest van Behr's verven op kasten en muren, dus ik heb verschillende Behr-verven meegenomen in mijn tests. Alkydverf op waterbasis is een vrij nieuw type verf dat bouwmarkten de afgelopen jaren zijn gaan dragen. Het kiezen van de juiste meubelverf is moeilijk, maar een frisse laag van de „juiste verf” zal het verschil maken om je stuk nieuw leven in te blazen. Ik ben op zoek naar mijn eetkamerstoelen als dat enig verschil maakt, dus duurzaamheid is erg belangrijk.

Ik heb drie kinderen. Beslissen over de beste verf voor meubels was tot nu toe ongeveer net zo helder als modder, omdat er ZOVEEL verschillende verven op de markt zijn. In tegenstelling tot andere meer conventionele verf voor meubels, kan er een beetje een leercurve zijn bij het eerste gebruik van kalkverf. Het is altijd het beste om een satijnen of halfglanzende verfglans te gebruiken en u kunt een latex- of olieverf gebruiken.

Als u op zoek bent naar de beste verf voor meubels zonder te schuren, kunt u een van de bovenstaande verven gebruiken, maar zorg ervoor dat u een goede deglosser gebruikt voordat u primeert om goede resultaten te krijgen. Ik wil wat oude keukenkasten overschilderen om ze opnieuw te gebruiken voor gebruik in de wasruimte en ik ben een beetje nerveus om aan de slag te gaan. Ik hou er niet echt van om melkverf te gebruiken om over iets te schilderen dat eerder is geverfd, tenzij ik probeer een noodlijdende afwerking met twee kleuren te maken.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *