Welke verf is het beste voor een kinderkamer?

Een goed compromis voor kamers die veel slijtage van kinderen zullen krijgen, is het gebruik van een satijnen afwerking, of eierschaal, die iets platter is dan satijn. Deze afwerkingen zijn duurzaam bij het reinigen, vlekbestendig en verbergen hoogstwaarschijnlijk de verf en onvolkomenheden waarover je schildert. Satijnverven verdoezelen bestaande onvolkomenheden beter en hebben een geweldige textuur. In de meeste gevallen is satijn de beste keuze om op de muren te gebruiken.

Omdat deze verven op waterbasis zijn, worden vlekken relatief snel verwijderd met alleen water en zeep. Als het op de juiste manier is geprimed, is de kleur moeilijk af te vegen zodra deze is ingesteld, waardoor deze duurzaam is en waarschijnlijk de hele kindertijd van de kinderen meegaat. Wij denken dat de beste verf voor kinderkamers de Dulux Easycare Washable %26 Tough Matt Emulsion Paint is. Zoals het in de naam zegt, is hij wasbaar en sterk, maar het is ook verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren en droogt het binnen vier uur.

Een helder aquablauw zoals Benjamin Moore's Dream I Can Fly zorgt gegarandeerd voor een slaapkamer, vooral kamers met nautische thema's, zoals deze stapelkamer ontworpen door Phyllis Taylor van Taylor %26 Taylor. In een ruimte die is ontworpen voor kinderen, werkt aqua goed omdat het energiek en genderneutraal is, zegt Taylor. Of je nu een kinderkamer ontwerpt of de kamer van je tween een make-over geeft, beslissen welke kleur je de muren moet schilderen, kan een ontmoedigende beslissing zijn. Dit betekent dat het verhogen van de glans de duurzaamheid van de verf verbetert, inclusief vlek-, scrub- en vochtbestendige verven.

De houten lambrisering voegt nadruk en textuur toe om de verfkloof te markeren, en de algehele look is perfect voor het creëren van een subtiele impact in een kamer. Professionele schilders zeggen dat verven van hogere kwaliteit veel beter reinigbaar zijn in plattere schenen en glanzen dan verven van mindere kwaliteit. Als ze van gedurfde kleuren houden, omarm het dan - maar als het te veel voelt om de hele kamer te schilderen in de felle schaduw die ze hebben uitgekozen, overweeg dan om het te combineren met meer gedempte tinten in de vorm van kinderslaapkamerbehang, een eenvoudige muurschildering of feature wall. Een andere verf om te overwegen is de Dulux Easycare Washable and Tough Matt Emulsion Paint (eerder genoemd) omdat deze vlekbestendig, vloeistofbestendig en wasbaar is.

Van subtiel tot gedurfd, interieurontwerpers delen hun favoriete verfkleuren voor kinderdagverblijven, kinderkamers en tienerkamers. Maar mocht je te maken hebben met een dierentuin, in plaats van een slaapkamer (ook bekend als een kamer met meerdere kinderen), overweeg dan om het idee van de basisschool te stelen en het in je eigen huis te gebruiken door beschildering te installeren en het te schilderen met glans of zelfs hoogglanzende verf. Een snelle en gemakkelijke manier om een slaapkamer te verjongen, als je weg wilt blijven van het schilderen van de hele kamer, het schilderen van meubels, zoals een wieg of bedframe, kan niet alleen de kamer zelf transformeren, maar kan oudere meubels een nieuw leven inblazen die misschien wat broodnodige liefde vereisen en aandacht. Dit is een goede verf om in de kinderkamer te gebruiken vanwege de eenvoudige toepassing en droogt binnen 2-4 uur.

Perfect voor ideeën voor kinderkamerverf, het in zones onderverdelen van de ruimte met kleurblokkeringstechnieken kan aangewezen gebieden genereren voor bepaalde activiteiten en een verfijnde, tweekleurige look creëren. Of u nu een kinderkamer plant of een kamer waar uw kind mee kan groeien, de sleutel tot een succesvol schema is altijd een zorgvuldige planning, dus om te helpen hebben we een selectie van manieren verzameld om verf in kinderkamers te gebruiken, samen met enkele tips van de experts. Er zijn verschillende verfideeën die je in een kinderkamer kunt gebruiken om een vreugdevolle ruimte te creëren die hun karakter en persoonlijkheid weerspiegelt. Als je naar een speciale verfwinkel zoals Sherwin-Williams gaat, hebben ze meestal voorbeeldborden geverfd met verschillende afwerkingen en formuleringen, zodat je het verschil kunt zien en zelfs de reinigbaarheid kunt testen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *