Wat is de beste verf voor een kinderkamer?

Een goed compromis voor kamers die veel slijtage van kinderen zullen krijgen, is het gebruik van een satijnen afwerking, of eierschaal, die iets platter is dan satijn. Deze afwerkingen zijn duurzaam bij het reinigen, vlekbestendig en verbergen hoogstwaarschijnlijk de verf en onvolkomenheden waarover je schildert. Satijnverven verdoezelen bestaande onvolkomenheden beter en hebben een geweldige textuur. In de meeste gevallen is satijn de beste keuze om op de muren te gebruiken.

Omdat deze verven op waterbasis zijn, worden vlekken relatief snel verwijderd met alleen water en zeep. Als het op de juiste manier is geprimed, is de kleur moeilijk af te vegen zodra deze is ingesteld, waardoor deze duurzaam is en waarschijnlijk de hele kindertijd van de kinderen meegaat. Wij denken dat de beste verf voor kinderkamers de Dulux Easycare Washable %26 Tough Matt Emulsion Paint is. Zoals het in de naam zegt, is hij wasbaar en sterk, maar het is ook verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren en droogt het binnen vier uur.

De beste soorten verf voor gebieden met veel verkeer zijn satijn of halfglans. Satijnverf heeft de neiging om onvolkomenheden in de muur meer te bedekken dan halfglans, terwijl halfglans gemakkelijker schoon te vegen is. Beide verven zijn uitstekende opties voor de slaapkamer van een kind, omdat ze gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en geen vlekken bevatten zoals eierschaalverf. Veel aannemers voor interieurschilderkunst raden aan om de satijnverf op de muren en een halfglans voor de bekleding te gebruiken.

Schoolbordverf is een uitstekende manier om creatieve kinderen een uitlaatklep te bieden voor hun artistieke neigingen. Deze omvatten verven die formuleringen met een lage VOS zijn, zodat uw kind gemakkelijker kan ademen en zijn kamer magisch maakt. We houden ook van Sherwin Williams ProClassic Semi-Gloss voor trim, vooral als het schilderen over een verf op oliebasis duur is, maar een lange, lange weg gaat. Weten welk glansniveau je moet kiezen voor je schilderproject, zal altijd handig zijn voor je schilderprojecten.

Als je niet zo enthousiast bent over het idee om de kamer van je kind in stimulerende helderheid te schilderen, is dit een mooi alternatief dat wat textuur en interesse toevoegt aan de rustgevende neutrale tinten. Als je naar een speciale verfwinkel zoals Sherwin-Williams gaat, hebben ze meestal voorbeeldborden geverfd met verschillende afwerkingen en formuleringen, zodat je het verschil kunt zien en zelfs de reinigbaarheid kunt testen. Milieuvriendelijke verven zijn er in verschillende kleuren en soorten, offeren geen duurzaamheid op en kunnen net zo gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn als gewone verf. Als u overweegt de slaapkamer van uw kind te schilderen, moet u verf vinden die dit verkeer kan verdragen.

Amazon verf (opent in nieuw tabblad), B%26Q verf (opent in nieuw tabblad), Wickes verf (opent in nieuw tabblad), Argos verf (opent in nieuw tabblad), The Range verf (opent in nieuw tabblad), Wilko paint (opent in nieuw tabblad), UK Tool Centre verf (opent in nieuw tabblad). Dit is een goede verf om in de kinderkamer te gebruiken vanwege de eenvoudige toepassing en droogt binnen 2-4 uur. Misschien heb je gewoon oude verf die dringend een update nodig heeft, en een schrobbare verf zal een enorm verschil maken. De kleur die een verf met een hogere glans gebruikt, zal hoogstwaarschijnlijk helderder en rijker lijken dan dezelfde kleur in een verf met een lagere glans.

Als u een verf wilt beveiligen die verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren, hoeft u niet verder te zoeken dan Farrow %26 Ball Matt Estate Emulsion Paint. Hoewel deze meisjeskamer van ontwerper Caitlin Wilson grasdoek op de muren heeft, is het de perfecte inspiratie voor een verfkeuze.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *