Welke kleur om de kinderkamer te schilderen?

Neutrale, aardse tinten met warme eigenschappen voegen ook gevoelens van kalmte en tevredenheid toe aan de kamer van uw kind. De uniformiteit van beige, bruine en zachte grijstinten bevordert rust en rust. Bovendien kunnen deze kleuren een goede keuze zijn voor broers en zussen van verschillende geslachten die een slaapkamer delen. Geel werkt heel goed als accentkleur wanneer deze wordt gecombineerd met grijs, blauw of groen. Lees meer over kinderkamer laten schilderen

Door deze balans kunnen de positieve aspecten van geel doorschijnen, zonder dat het kind geïrriteerd of boos wordt - zoals kan gebeuren met een overvloed aan geel. Een helder aquablauw zoals Benjamin Moore's Dream I Can Fly zorgt gegarandeerd voor een slaapkamer, vooral kamers met nautische thema's, zoals deze stapelkamer ontworpen door Phyllis Taylor van Taylor %26 Taylor. In een ruimte die is ontworpen voor kinderen, werkt aqua goed omdat het energiek en genderneutraal is, zegt Taylor. Er is natuurlijk geen enkele kleur die triomfeert over alle andere - het succes van een kamerkleur is volledig te danken aan het individuele kind, hun voorkeuren en antipathieën, uw persoonlijke interieurstijl en de architectonische kwaliteiten van de kamer zelf.

Verf is een snelle en gemakkelijke manier om een kenmerk van een vloer te creëren, je kunt proberen elk van de vloerplanken in een selectie van verschillende tinten te schilderen, of een geruit effect pijn doen om een knipoog naar het circus te geven. Kinderen die spelen in kamers met oranje kleurenschema's hebben de neiging om meer coöperatief, extravert en zelfverzekerd te zijn. Een snelle en gemakkelijke manier om een slaapkamer te verjongen, als je weg wilt blijven van het schilderen van de hele kamer, het schilderen van meubels, zoals een wieg of bedframe, kan niet alleen de kamer zelf transformeren, maar kan oudere meubels een nieuw leven inblazen die misschien wat broodnodige liefde vereisen en aandacht. Of je nu een kinderkamer ontwerpt of de kamer van je tween een make-over geeft, beslissen welke kleur je de muren moet schilderen, kan een ontmoedigende beslissing zijn.

In deze beige-grijs geschilderde kamer voegen okerkleurige en lichtroze accenten een speelse noot toe, waardoor een elegant contrast ontstaat met de geschilderde muren en bijpassende gordijnen. Er zijn verschillende verfideeën die je in een kinderkamer kunt gebruiken om een vreugdevolle ruimte te creëren die hun karakter en persoonlijkheid weerspiegelt. Lauren Clement van Lauren Nicole Designs schilderde deze muren met Benjamin Moore's Classic Gray en gebruikte vervolgens haar aangepaste verfkleur, Bliss van Magnolia Paint Co. Het verkleinen van je favoriete verfideeën voor kinderkamers is geen gemakkelijke taak, vooral omdat alle regels uit het raam gaan (of in ieder geval veel van hen doen) wanneer je een kinderkamer ontwerpt.

Of u nu een kinderkamer plant of een kamer waar uw kind mee kan groeien, de sleutel tot een succesvol schema is altijd een zorgvuldige planning, dus om te helpen hebben we een selectie van manieren verzameld om verf in kinderkamers te gebruiken, samen met enkele tips van de experts. Hoewel deze meisjeskamer van ontwerper Caitlin Wilson grasdoek op de muren heeft, is het de perfecte inspiratie voor een verfkeuze. Hoewel het misschien verleidelijk is om met technicolor naar de stad te gaan in ideeën voor kinderkamerverf, heeft terughoudend blijven als het gaat om de muurkleur zijn voordelen. Of uw kinderen nu speels en energiek zijn, kalm en lief of een mix van beide, ontdek hun persoonlijkheden om het juiste kleurenschema voor hun kamers te ontdekken.

In deze kamer van Havenly zijn de muren beschilderd met Benjamin Moore's Roet en gecombineerd met fris wit en kleurrijke accenten.

Bron: schilderwerkensnel.be - Kinderkamer schilderen met fantasie

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *